Kennel Flat Workers

Kennel Flat Workers:

Jeg hedder Tanja Thorsen. Jeg har haft flat coated retriever siden 1996 og labrador retrievers siden 2005. Jeg fik mit kennel-mærke “Kennel Flat Workers” i DKK år 2001, da jeg fik mit første kuld flat hvalpe.

Mit mål med Kennel Flat Workers er at bidrage til at en flat coated retriever fortsat er en sund, smuk og jagtivrig hund. Om jeg i fremtiden vil avle labradors, vil tiden vise. Ted har p.t. været far til to kuld hvalpe. I dag har jeg 5 flat coated retrievers, Cookie, Molly, Fellow, Coco og Amy og 2 labrador retrievere Ted og Gaia. Alle hunde bruges til apportering på jagt. De to ældste, Molly og Cookie har aftjent deres markprøve-pligt. Cookie har jeg gået på markprøve med i vinderklasse, hvor hun har flere vinderplaceringer og “Very Good”, på International Field Trial. Cookie er pt den eneste tæve i Danmark der er Dansk Udstillings Champion med Jagt meriter – DKCH-J. Fellow er fra mit eget opdræt og er efter Cookie og Bob, han viser gode takter både på udstillings delen og arbejdsdelen. Amy er også fra mit eget opdræt og er efter Cookie og George, Amy er pt en lille hvalp, så lad os se hvad fremtiden byder. Coco er hentet hos Kennel Flat Hounds og er den første leverfarvede flatter i kennelen, Coco er ud af arbejdslinier. Vinteren 2005 kom min dejlige labrador han, Ted til Danmark, Ted er ud af engelske arbejdslinier og en yderst behagelig hund at arbejde med og have i hjemmet. Han debuterede på markprøver og jagt i 2006, hvilket han gjorde til UG! Han fortsætter mod Vinderklasse A og B i 2007, debuten var lovende. I foråret 2007 kom yderligere en labrador til kennelen, Gaia er en kvik gul labrador tæve, der også er fra England ud af rene arbejdslinier. Gaias træning er p.t i fuld gang og hun viser gode takter. Jeg laver selv mit hundefoder og har fundet mine hundeforsikringer på nettet. Hun forventes klar til prøve foråret 2008. Sommeren 2007 var en begivenhedsrig sommer,- jeg måtte sige farvel til hende der startede alt det er ”hunderi”, min elskede Spice kunne ikke mere og jeg måtte gå den tunge vej og sige farvel. Et stort tab for mig og de andre hunde – jeg får aldrig en hund som Spice igen og hun vil aldrig blive glemt!!

Læs også om:

Kennel Flat Workers mål med avl af Flat coated Retriever

Kontakt Kennel Flat Workers

Forklaring af begreber